Domov > Regionálne súťaže

26.05.2008 | SITA | Basketland n.f. - BL Streetball

Handlovský streetball pre tím okolo Gabriela Szalaya

V Handlovej sa začal tretí ročník Basketland Streetball Tour 2008

HANDLOVÁ 26. mája (SITA) - Nový športový areál v rámci základnej školy na Mierovom námestí v Handlovej privítal v sobotu úvodný turnaj populárnej série Basketland Streetball Tour 2008. Druhý ročník Handlovského streetballu mal skutočne reprezentatívnu účasť, keď viacero extraligistov doplnil aj reprezentačný pivot Gabriel Szalay. Zápolenie viac ako štyroch desiatok tímov slávnostne otvoril primátor mesta Rudolf Podoba.
Finále hlavnej kategórie mužov NIKE ponúklo súboj favorizovaných tímov. Víťazom sa napokon stalo družstvo "Skúsime vybaviť" v zložení Gabriel Szalay, Martin Biňovský a Jozef Vojtek, ktorý vo finále zdolal "All in" v strede s Ondrejom Haviarom, Petrom Pipíškom, Martinom Trágorom a Romanom Vidom.
Najbohatšie obsadenú kategóriu Nadácie SLSP pre žiakov základných škôl (26 tímov) vyhralo domáce družstvo "K.O. team". Kategóriu AND1 (16-19 rokov) ovládlo taktiež domáce družstvo nesúce názov "Okolo pol jednej".
Prvé tímy vo svojich kategóriách postúpili do finále Tour, ktoré sa uskutoční 12. júla v Ružomberku. Ďalšie boje o postup prídu na rad už nasledujúcu sobotu 31. mája v Piešťanoch na Gymnáziu Pierra de Coubertin.

Výsledky:
Nadácie SLSP ZŠ Mix: 1. K.O. Team, 2. Palimpex, 3. J.A.M.
AND1 (16-19 rokov): 1. Okolo pol jednej, 2. Martinské strely, 3. Retro-S
NIKE (nad 19 rokov): 1. Skúsime vybaviť, 2. All in, 3. Above the rim
Open Mix: 1. Family, 2. Ivana, 3. NP

Sprievodné súťaže:
AND1 1 on 1: Marek Adamec
AND1 slam dunk contest: Peter Pipiška
Trestné hody: David Tinus
3pts shotout: Jozef Škunta

© 2002, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
 


spankbang