Domov > Regionálne súťaže

22.05.2008 | SITA | Basketland n.f. - BL Streetball

Začína sa tretí ročník Basketland Streetball Tour

Prvým podujatím Streetball Tour 2008 sobotňajší Handlovský streetball

BRATISLAVA 22. mája (SITA) - Už nadchádzajúcu sobotu odštartuje tretí ročník Basketland Streetball Tour. Prvým turnajom, na ktorom si hráči preveria svoje zručnosti, bude Handlovský streetball. "So streetballmi chce basketbalová tour každým rokom navštíviť čo najväčší počet miest, aby mladých ľudí motivovala k športovaniu. Preto sme radi, že sa premiérovo predstavíme v Handlovej, ktorá je basketbalu zasvätená," povedal manažér podujatí František Kubala zo spoločnosti Basketland.
Streetball Tour 2008 ďalej "precestuje" osvedčenými, ale aj novými lokalitami. K už tradičným turnajom v Piešťanoch (Gymnázium Pierra de Coubertina, 31. mája), Malackách (v rámci StreetFestu, 21. júna) a Ružomberku (zimný štadión, 12. júla) sa pridajú aj nové - Žiar nad Hronom (zatiaľ len v kategórii ZŠ, 7. júla) a Ružinov (Areál netradičných športov Mondo, 7. júla). Týmito turnajmi séria pokryje Bratislavský, Trnavský, Trenčiansky, Banskobystrický aj Žilinský kraj. Finále bude tentoraz namiesto Bratislavy v Ružomberku.
Na každom streetballe sa účastníci môžu predviesť a porovnať svoje zručnosti v sprievodných súťažiach - v predvádzaní trikov na súperovi (one on one) alebo v divácky atraktívnej súťaži - v smečovaní. Ani neaktívni účastníci či rodinní príslušníci sa na turnajoch iste nebudú nudiť - o ich zábavu sa postará bohatý, zväčša hudobný sprievodný program.

Program Streetball Tour 2008:
24. mája - Handlová (areál ZŠ na Mierovom námestí)
31. mája - Piešťany (Gymnázium Pierra de Coubertina)
7. júna - Ružinov (Areál netradičných športov Mondo)
21. júna - Malacky (StreetFest)
12. júla - Ružomberok (zimný štadión) - finále

© 2002, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
 


spankbang